Foto en Zo Raalte

Slide 1

Panasonic FT30

Print

Rating: Not Rated Yet
Price:
Sales price: € 125,00
Manufacturer: Panasonic

Description

Bent u een fotograaf met een actieve levensstijl? Ga dan op avontuur in de stad, in de natuur en zelfs onder water met de solide Panasonic Lumix DMC-FT30 compact camera met 4x optische én digitale zoom! De DMC-FT30 is waterbestendig tot een diepte van acht meter en kan tegen een stootje en zelfs vrieskou. De lichtgevoelige 16.1 megapixel sensor weet bovendien in iedere opnamesituatie de prestaties te leveren die aansluiten bij uw wensen.

Instellingen en beeldstabilisatie
Met het zoombereik van 25 tot 100mm in het 35mm-equivalent en de snelle automatische scherpstelling van de FT30 kunt u alles vastleggen! De slimme automatische stand van de Panasonic DMC-FT30 compact camera bepaalt de juiste instellingen voor ieder moment, maar het is ook mogelijk om zelf met een snelstand zoals sport, sneeuw of strand aan te geven wat u precies op de gevoelige plaat wilt zetten. De geavanceerde onderwatermodus compenseert de witbalans zodra u onder de waterspiegel duikt..., zo zien de opnames er natuurlijker uit doordat er meer rode tinten worden toegevoegd. De optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat bewegingen en trillingen worden gecompenseerd zodat u niet alleen altijd een helder, maar ook een scherp eindresultaat hebt.

Maakt het gewone weer bijzonder
De FT30 van Panasonic beschikt over een creatieve panoramafunctie waarmee u zowel horizontale als verticale panoramafoto's kunt maken door de camera langzaam de juiste kant op te bewegen. Het is niet nodig om de foto's aan elkaar te 'plakken' op de computer..., de DMC-FT30 maakt zelf een panoramisch beeld van alle opeenvolgende opnames! Om uw opnames wat extra flair te geven kunt u de creatieve bewerkingsfunctie gebruiken en kiezen uit bijzondere filtereffecten zoals het toevoegen van een retro-effect, een sepia tint. Of u kunt een opname het effect geven alsof deze is gemaakt met een speelgoedcamera.

 

Kenmerken

- 16.1 megapixel
- 4x optische zoom en 4x digitale zoom
- Onderwaterfoto's en -video's zijn mogelijk
- De camera bepaalt de beste instellingen voor u
- Beeldstabilisatie voor scherpe eindresultaten
- Creatieve opname- en bewerkingsfuncties
- Kan tegen een stootje en vrieskou
- Handig ingebouwd lampje

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Reviews

There are yet no reviews for this product.