Foto en Zo Raalte

Slide 1

Inloggen

De fotostudio, uitsluitend op afspraak!

 

Als vakfotograaf beschikken wij uiteraard over een zeer professionele studio. En daarbij een van de grootste studio’s in Salland. Grote groepen of zelfs een auto naar binnen, daar draaien wij onze hand niet voor om!

Onze studio leent zich uitstekend voor het maken van kwalitatief hoogwaardige foto’s in ieder gewenste stijl. U kunt hierbij denken aan reclame fotografie, groeps- of product fotografie maar natuurlijk ook foto’s van uzelf of uw familie(leden).

 

Voorbeeld: familie/gezin fotosessie.

Op afspraak maken wij in onze studio een fotosessie.

U heeft keuze uit vele achtergronden, en wisselen mag natuurlijk ook. Een fotosessie duurt ongeveer 30 tot 50 minuten , de koffie staat altijd klaar!

Van alle foto’s maken wij een selectie en hiervan krijgt u een paar dagen later een proefserie.

Daarvan kunt u zelf bij ons de leukste foto’s bestellen. Uw foto’s kunnen afgedrukt worden op uiteraard fotopapier maar ook op : canvas, aluminium of acryl.

 

Heeft uw interesse en bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden en verrassend lage prijzen ga dan naar ons contactformulier. De prijslijsten ontvangt u dan van ons via de mail!

 

Natuurlijk kunt u bij ons een waardebon laten maken om cadeau te geven.

U kunt ook een waardebon op maat laten maken b.v. een waardebon voor een fotosessie van jullie gezin met een door jullie zelf uit te zoeken foto op canvas van 40×60.  Het bedrag zetten we dan niet op de bon maar alleen de waarde. U krijgt de waardebon in een mooi mapje en desgewenst pakken wij het voor u in.

 

 

Om een afspraak te maken kan telefonisch of via hier.