Foto en Zo Raalte

Slide 1

Inloggen

 

Camera's zijn hele precieze toestellen die regelmatig onderhoud vereisen om te zorgen dat ze n

auwkeurig, precies en betrouwbaar blijven. Wij raden aan uw camera eens per jaar te laten onderhouden.

 

Regelmatige inspectie en onderhoud worden met name aanbevolen als u de camera regelmatig

gebruikt of meeneemt onder veeleisende omstandigheden.

Het wordt aanbevolen om eventuele accessoires die u vaak in combinatie met de camera gebruikt, zoals objectieven of optionele flitsers, tegelijk met de camera te laten nakijken en te laten onderhouden aangezien de communicatie met de camera ook moet worden gecontroleerd.

Welke onderdelen onderhouden moeten worden hangt vooral af  van het product dat u wenst, maar voor digitale spiegelreflexcamera's geldt als richtlijn dat de hoofdfuncties en het autofocussysteem van de camera worden gecontroleerd en dat er, indien nodig, een update van de firmware wordt uitgevoerd en dat de beeldsensor en de spiegel worden onderzocht en gereinigd evenals de  buitenkant van de camera.

 

 

Als u uw apparatuur voor onderhoud aanbiedt kan er desgewenst een schatting van de kosten worden gegeven voordat het werk wordt uitgevoerd. U weet dan precies waar u aan toe bent. Houd er rekening mee dat, zelfs nadat de sensor is gereinigd, deze weer vuil kan worden door stof in  de omgeving waarin de sensor wordt gebruikt, omdat de sensor niet volledig kan worden afgedicht.