Foto en Zo Raalte

Slide 1

Inloggen

Foto de Luxe

Uw foto 2D of 3D in kristal glas, spiegels, sieraad of porselein

Voor een uniek en persoonlijk fotocadeau kunt u bij ons terecht.

U bepaalt zelf hoe persoonlijk u het product maakt.

Het assortiment bestaat uit: 

•2 of 3-dimensionale laserfoto in kristal glas

•foto, logo of tekst gelaserd op een spiegel

•foto op een gedenkporselein

•foto of logo gegraveerd op sieraad

Enkele voorbeelden:

Bestaande Foto 3D in Kristal. Een bestaande portretfoto omzetten naar een 3D gezicht in kristal glas om zo uw meest dierbare herinnering voor eeuwig vast te leggen.

2D Foto in Kristal. Uw persoonlijk fotocadeau, logo, tekst of geboortekaartje of het bruidspaar, worden met geavanceerde laserapparatuur zowel 2-Dimensionaal als 3-Dimensionaal in het kristal gelaserd. Bestaande foto kunnen we ook omzetten naar een 3D-portret in kristal om zo uw meest dierbare herinnering voor eeuwig vast te leggen.

Of bijvoorbeeld  een foto of logo, geboortekaartje met foto, bruidspaar met foto en handtekeningen van de gasten er omheen op een spiegel gelaserd met eventueel een tekst. Het kampioensteam van de voetbalvereniging  of de tenniskampioen, gelaserd op een spiegel met tekst.

 

Foto op Sieraden

Een mooie herinnering op een sieraad is ook een prachtig cadeau. U kunt het bijvoorbeeld plaatsen op een zilveren, gouden of rvs hanger, bedelarmband, Zippo aansteker, zegelring en meer...

Foto op Porselein / Keramiek

Wat te denken van een mooi gedenkteken op porselein (keramiek) in diverse vormen zoals een hart, ovaal,  rechthoek of vierkant zoals een geboortetegeltje.

 

Laat u verrassen, er zijn vele mogelijkheden.